Împreună pentru CoronaBusters

 

Diana Buzoianu Asociația Platforma România 100

17.5% Complete
525 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații

Cu ele sunt transportate mii de persoane către spitale în această perioadă, fie că este vorba de testări COVID, fie de urgențe medicale. Personalului din ambulanță, precum și persoanelor vulnerabile care sunt transportate trebuie să li se asigure condiții de siguranță.

Putem evita să citim știri despre cum un drum spre spital a fost contextul în care cineva s-a îmbolnăvit. Putem evita să citim știri despre brancardieri infectați pentru că și-au făcut datoria. Nu doar putem, este necesar să facem asta. 

Susțin eforturile Asociației Platforma România 100 care se alătură luptei împotriva COVID-19 și își propune să doteze minim 30 de ambulanțe din zona București-Ilfov cu sisteme pentru decontaminarea acestora după fiecare transport. 

Nu toți suntem în prima linie în această luptă, dar toți putem ajuta la salvarea vieților! Fiecare dintre noi poate juca un rol vital.

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Platforma România 100 este o asociație de cetățeni organizați într-o mișcare deschisă și activă, conectată la societate, cu scopul de a promova participarea în viața publică, prin proiecte dezvoltate pentru promovarea și implementarea celor 10 principii incluse in Manifestul România 100

SUSŢIN PROIECTUL

CoronaBusters

Vrem să dotăm minimum 30 de ambulanțe din București și Ilfov cu sisteme pentru decontaminare, eficiente împotriva COVID-19. Vrem să reducem riscul de contaminare pentru persoanele vulnerabile, aflate în stare critică, care sunt nevoite să fie transportate de ambulanțe. Vrem să protejăm personalul medical, care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19.

 

UPDATE = Campania noastră se apropie de final. Am reușit să strângem aproximativ 22.000 de lei. După mai multe căutări am găsit un furnizor și este unul local, BIOCOM o companie din Iași înființată în 1991. 

Am comandat toate cele 30 de lămpi UV-C pe care le vom dona ambulanțelor din București și Ilfov. Mulțumim foarte mult celor 175 de donatori și celor 9 galantomi care s-au alăturat campaniei noastre. 

Împreună suntem fapte!

Alătură-te provocării noastre și susține dotarea ambulanțelor din București și Ilfov. Asociația Platforma România 100 se alătură luptei împotriva COVID-19 și își propune să doteze minim 30 de ambulanțe din zona București-Ilfov cu sisteme pentru decontaminarea acestora după fiecare transport. Considerăm că ambulanțele sunt un vector de risc crescut pentru persoanele vulnerabi

 

4 Donații

21 Apr 2020

Anca

150 RON
Făină inițiativa.
17 Apr 2020

Anonymous

200 RON
16 Apr 2020

Anonymous

100 RON
16 Apr 2020