CoronaBusters

Status: Inchis

Vrem să dotăm minimum 30 de ambulanțe din București și Ilfov cu sisteme pentru decontaminare, eficiente împotriva COVID-19. Vrem să reducem riscul de contaminare pentru persoanele vulnerabile, aflate în stare critică, care sunt nevoite să fie transportate de ambulanțe. Vrem să protejăm personalul medical, care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19.

 

UPDATE = Campania noastră se apropie de final. Am reușit să strângem aproximativ 22.000 de lei. După mai multe căutări am găsit un furnizor și este unul local, BIOCOM o companie din Iași înființată în 1991. 

Am comandat toate cele 30 de lămpi UV-C pe care le vom dona ambulanțelor din București și Ilfov. Mulțumim foarte mult celor 175 de donatori și celor 9 galantomi care s-au alăturat campaniei noastre. 

Împreună suntem fapte!

Suma:

21,283 RON

Galantomi:

8

Donatii:

175

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Platforma România 100 se alătură luptei împotriva COVID-19 și își propune să doteze minim 30 de ambulanțe din zona București-Ilfov cu sisteme pentru decontaminarea acestora după fiecare transport. Considerăm că ambulanțele sunt un vector de risc crescut pentru persoanele vulnerabile neinfectate, personalul medical și ambulanțieri. Ne propunem să îi protejăm pe aceștia cu instrumente dovedite ca fiind eficiente împotriva COVID-19. Vrem să instalăm sisteme de tip UV-C autorizate și omologate ca fiind sigure pentru decontaminare după fiecare transport. Aceste sisteme se integrează la sistemele de ambulanță de tip B și C fără modificări speciale. Am obținut acordul autorităților beneficiare pentru oportunitatea acestui demers și și-au manifestat tot sprijinul necesar pentru implementarea acestui proiect.


Ne propunem ca niciun ambulanțier să nu își mai piardă viața. Le punem la dispoziție armele necesare pentru a distruge virusul ca ei să aibă o șansă în plus pentru a ne apăra. Ei sunt cei care sunt cu adevărat în prima linie și au nevoie de sprijinul nostru.

 

Echipa RO100 se va asigura de procesul de achiziționare, instalare și calibrare a acestor echipamente. Toate echipamentele sunt donate către autoritățile beneficiare pentru utilizarea ulterioară. Vă invităm să vă alăturați demersului nostru de luptă împotriva COVID-19 și să protejăm împreună persoanele vulnerabile și echipajele medicale.

 

Bugetul proiectului: Minimum 80 000 lei. Estimăm costul echipamentelor intre 1 000 lei si 3 000 lei / ambulanță (dispozitiv, instalare, calibrare). Referința este dată de echipamentul GermAwayUV 55W produs în SUA (https://www.cureuv.com/products/germawayuv-55-watt-ultraviolet-ambulance-disinfection-system) sau echipamente similiare produse în UE.

Prețul echipamentelor și producătorul poate varia în funcție de stocurile disponibile în contextul pandemic actual.

 

UPDATE = Campania noastră se apropie de final. Am reușit să strângem aproximativ 22.000 de lei. După mai multe căutări am găsit un furnizor și este unul local, BIOCOM o companie din Iași înființată în 1991. 

Am comandat toate cele 30 de lămpi UV-C pe care le vom dona ambulanțelor din București și Ilfov. Mulțumim foarte mult celor 175 de donatori și celor 9 galantomi care s-au alăturat campaniei noastre. 

Împreună suntem fapte!